Op dit moment ingeklokt

Inzicht in de medewerkers die huidig zijn ingeklokt

🖥 Ga naar Shiftbase

Binnen Shiftbase is te zien wie er op dit moment zijn ingeklokt, hiervoor moet je de juiste filters instellen. Om de filters te wijzigen ga je naar het tabblad Urenregistratie en klik je rechtsboven in het scherm op de grijze knop Filters. Zet vervolgens een vinkje bij de optie Momenteel ingeklokt.

Het gebruik van dit filter is handig om te controleren of alle medewerkers juist zijn ingeklokt, welke specifieke medewerkers er aan het werk zijn en of er bijvoorbeeld pauzetijden worden gehanteerd. Via het selecteren van afdelingen kunnen de ingeklokte medewerkers per afdeling of over de gehele vestiging worden opgevraagd.