Mr. Winston koppeling

Mr. Winston koppeling Mr. Winston koppeling Jaco Ket

downloads.intercomcdn.comio296410780cb9f49eade2aba0054241dc9Starter+-+Premium

Indien je gebruik maakt van een Mr. Winston kassasysteem kun je ervoor kiezen om een koppeling met je account op te zetten. Je kunt dit aanvragen via je account bij ons. Let op! Voor het opzetten van deze koppeling dien je contact op te nemen met Mr. Winston.

Aanvragen Mr. Winston koppeling

Je kunt via Instellingen > App center > Mr. Winston je kassakoppeling aanmaken.

Nadat je deze hebt aangeklikt kun je via de groene knop + Voeg een Mr. Winston koppeling toe je API sleutel opvoeren.

Je dealer kan je voorzien van een API sleutel. Vervolgens is de koppeling ingesteld.