Mobiele app: Nieuws

Nieuwsberichten in de mobiele app

Free_Basic_Premium Plan

Vanuit hier kan je gemakkelijk nieuwsberichten bekijken, op berichten reageren en nieuwe berichten plaatsen!

Nieuws

Nieuwsbericht bekijken

Op de pagina zie je een overzicht van alle geplaatste nieuwsberichten. Het overzicht toont enkel de eerst regels van het nieuwsbericht. Door op een nieuwsbericht te drukken kun je het gehele nieuwsbericht lezen. Hier kun je ook eventuele documenten bekijken die aan het bericht zijn toegevoegd. Als je reacties mag plaatsen bij een nieuwsbericht kun je dat hier doen door onder het nieuwsbericht op de regel "Voeg een reactie toe" te drukken.

Nieuwsbericht plaatsen (planner)

Om een nieuw nieuwsbericht toe te voegen kies je op de pagina met het overzicht rechts bovenin voor de blauwe knop met de witte plus.

• Allereerst geef je de titel op van het bericht.
  • Vervolgens kun je het nieuwsbericht invoeren.
  • Daarna selecteer je de bijbehorende afdeling(en).
  • Hierna kun je optioneel een bijlage toevoegen (tot maximaal 5MB aan grootte).
  • Als laatste kun je aangeven of je een notificatie wilt versturen naar de medewerkers van de geselecteerde afdeling(en).
Als je alles hebt ingevuld kun je het bericht plaatsen door op de groene knop Verstuur te drukken.