Mobiele app: Dashboard (Free)

In dit artikel kun je zien wat het startscherm van je app laat zien in je Free-abonnement.

Free_Basic_Premium Plan

Het dashboard is de startpagina die wordt geopend wanneer je de app start. Het dashboard is onderverdeeld in verschillende widgets. Deze kun je naar wens aanpassen. Je kunt aangeven welke widgets je wilt zien en in welke volgorde.

Inhoud

Mijn rooster

Mijn gewerkte uren

Nieuws

Jubilea

Verjaardagen

Het is mogelijk om je Dashboard in te stellen zoals jij dat wilt! Onderaan het dashboard vind je de knop Bewerken. Als je op deze knop drukt, krijg je een overzicht van alle mogelijke widgets. Zo kun je aangeven welke widgets je in je Dashboard wilt zien en in welke volgorde.

Mijn rooster

Vervolgens zie je Mijn rooster. Hier zie je jouw aankomende diensten staan voor deze week. Door op een dienst te drukken kun je de details van de dienst inzien.

Mijn gewerkte uren

Vervolgens zie je de urenregistraties van de afgelopen dagen. Door op een urenregistratie te klikken kun je deze direct wijzigen als je daar de rechten voor hebt.

Nieuws

Hier heb je snelkoppelingen naar de nieuwsberichten in widgetvorm. Je kunt zien wie het heeft gepost, de titel en de eerste regel van het nieuwsbericht. Door op Lezen te klikken ga je direct naar het betreffende nieuwsbericht.

Jubilea (manager)

Hier zie je, als je de rechten hebt, een melding van de medewerkers die binnenkort een jubileum hebben bij je bedrijf. Bijvoorbeeld dat een medewerker 5 jaar in dienst is.

Verjaardagen (manager)

De komende verjaardagen van medewerkers kunnen hier gevonden worden.