Mobiele app: Beschikbaarheid

Geef je beschikbaarheid door

Basic_Premium Plan

Beschikbaarheid-2

Beschikbaarheid

Aan de hand van de beschikbaarheid kun je makkelijk je voorkeur aangeven bij je planner. In de app is het opgeven van beschikbaarheid beperkt door de weergavemogelijkheden. De beschikbaarheid kun je hier per dag opgeven.
Eventuele opgegeven beschikbaarheid zie je direct terug in het overzicht.
Bovenaan de pagina kun je tussen de weken wisselen via de pijltjes of door op het kalender icoon te klikken.

Beschikbaarheid toevoegen en wijzigen

Voor de geselecteerde week kun je door op een dag te drukken je beschikbaarheid doorgeven. Hier kun je kiezen uit de volgende opties: Hele dag beschikbaar, Beschikbaar vanaf, Hele dag onbeschikbaar en Onbeschikbaar vanaf.

Wanneer je kiest voor Beschikbaar vanaf of Onbeschikbaar vanaf krijg je de mogelijkheid om een start- en eindtijd aan te geven van de (on)beschikbaarheid.

Wil je voor een langere periode dan de geselecteerde week beschikbaarheid doorgeven? Klik dan rechtsboven op het + symbool. Hier kun je een periode selecteren van meerdere weken. Wanneer je dan bijvoorbeeld op de maandag aangeeft beschikbaar te zijn, wordt deze maandag gekopieerd over alle geselecteerde weken.

Onderaan de pagina kun je, de door jouw, aangegeven beschikbaarheid opslaan.

⚠️ Let op: Met je beschikbaarheid kan je een voorkeur meegeven, de planner kan hier rekening mee houden bij het maken van het schema. Als je zeker wilt zijn dat je niet op een bepaalde datum wordt ingepland, vraag dan afwezigheid aan.
Mogelijk is deze optie niet beschikbaar als je werkgever deze functionaliteit heeft uitgeschakeld.