Lightspeed Retail koppeling

downloads.intercomcdn.comio325181898cf8797e8234f3828c7b40997Starter+-+Premium

Indien je gebruikt maakt van het kassasysteem Lightspeed Retail kun je ervoor kiezen om een koppeling met je Lightspeed Retail account op te zetten vanuit je account bij ons.

Deze koppeling zorgt ervoor dat dagelijks de omzet vanuit Lightspeed wordt geïmporteerd in je Shiftbase account.

Per vestiging kun je de kassa's koppelen, de omzet van deze kostenplaatsen kunnen binnen Shiftbase gekoppeld worden aan het bijbehorende team.

Lightspeed Retail koppeling aanmaken

Een koppeling met Lightspeed Retail kun je zelf aanmaken en instellen. Hiervoor kun je eenvoudig vanuit Shiftbase inloggen op je Lightspeed omgeving. Een koppel naam kun je aangeven en e-mailadres adres voor import berichtgeving.

Indien je in het bezit bent van een Lightspeed Retail kassa kun je als volgt een koppeling opzetten vanuit jouw account bij ons:

• Ga binnen uw account naar instellingen en kies vervolgens voor App center links bovenin.

• Klik vervolgens op Lightspeed Retail en op de groene knop + Voeg Lightspeed koppeling toe.

• Klik vervolgens op Koppel, je wordt doorverwezen naar de Lightspeed Retail login pagina na het drukken op de verbind knop.

• Vervolgens kun je vanuit je Lightspeed omgeving de koppeling toestemming geven.

• Je hebt nu succesvol verbinding gemaakt en kun je de koppeling verder instellen door een naam en een import e-mailadres aan te geven.

Instellen Lightspeed Retail koppeling

Het instellen van de koppeling met uw Lightspeed Retail account is zo gebeurd en gaat volgens de onderstaande stappen:

1. Ga in je account naar Instellingen en kies voor App center.

2. Klik vervolgens op Lightspeed Retail en achter de koppeling op Wijzig koppeling icoon.

3. Op de koppel pagina kun je voor elke vestiging die bekend is binnen je Lightspeed Retail account aangeven wat de overeenkomstige team is binnen je account bij ons. Het is ook mogelijk om meerdere winkels naar dezelfde afdeling te laten verwijzen indien dit gewenst is.

4. Nadat je alles naar wens hebt ingesteld klik je op opslaan. Het instellen van de koppeling is nu voltooid.

Per vestiging kun je de kassa's koppelen, de omzet van deze kostenplaatsen kunnen binnen Shiftbase gekoppeld worden aan het bijbehorende team. Binnen je Lightspeed Retail omgeving kun je via Instellingen > Configuratie van winkel je vestigingen en kassa's creëren.

Import omzetgegevens

Na het instellen van een Lightspeed Retail koppeling wordt de omzet éénmaal per dag opgehaald bij Lightspeed Retail, dit gebeurd 's nachts. In verband met de mogelijkheid van correcties aan de omzet van de volgende dag, importeren wij iedere nacht de omzet van de afgelopen twee dagen. Eventuele wijzigingen aan de omzet in Lightspeed Retail wordt binnen een dag verwerkt in ons systeem.

De geïmporteerde omzetcijfers vind je vervolgens terug in het Dagboek van de desbetreffende dag in het veld Omzet. * Er kunnen kleine afwijkingen voordoen bij het importeren van de omzet. Wij ontvangen geen geaggregeerde waarden.