Kan ik meer dan de standaard afwezigheidstypes aanmaken?

In dit artikel lees je of en hoe je meer dan de standaard afwezigheidstypes kunt maken.

Premium Plan

In Shiftbase is het mogelijk om meer dan alleen de gestandaardiseerde afwezigheidstypes aan te maken, maar deze optie bestaat alleen in het Premium abonnement van Shiftbase.

Hiervoor navigeer je naar het tandwiel icoon rechtsboven en klik je vervolgens op Afwezigheid aan de linkerkant. Als je naar beneden scrolt, vind je een punt met de naam Afwezigheidstypes en een knop met de naam Type toevoegen.

Vanaf hier kun je je afwezigheidstype configureren en vervolgens op Opslaan drukken als je klaar bent. Als je meer wilt lezen over afwezigheidstypes, lees dan dit artikel.