Hoe nodig ik medewerkers uit?

downloads.intercomcdn.comio296409602cbfb6a5afd4ebcb5c129c12fFree,+Starter+-+Premium-2

Als jouw medewerkers voor het eerst gebruik gaan maken van Shiftbase, kan je er voor kiezen om hen per medewerker uit te nodigen of in bulk.

Om dit per medewerker te doen ga je naar het tabblad Medewerkers. Achter elke medewerker vind je de optie Verstuur uitnodiging.

Als je dit voor een grotere groep medewerkers wil doen, ga je ook naar het tabblad
Medewerkers en selecteer je de medewerkers die je wilt uitnodigen. Klik vervolgens op Bulkacties en kies voor de optie Verstuur nieuwe login gegevens.

downloads.intercomcdn.comio29446725619f3b987079e8384f11f949cYouTubeHeb je het antwoord gevonden?