Hoe kan ik reageren op nieuwsberichten?

In dit artikel lees je hoe je reacties kunt plaatsen op nieuwsberichten.

Basic_Premium Plan

In dit artikel gaan we kijken naar de twee verschillende manieren om reacties te plaatsen onder een nieuwsbericht. Vergeet niet dat je toestemming nodig hebt van je beheerder om commentaar te geven op nieuwsberichten.

Inhoud

Reacties plaatsen via de mobiele app

Reacties plaatsen via de desktop

Reacties plaatsen via de mobiele app

Als je ingelogd bent via de mobiele app kun de Nieuws Widget aanzetten via jouw Dashboard:

Nu kun je de Nieuws widget toevoegen aan je Dashboard en Opslaan. Je ziet de geplaatste Nieuwsberichten nu vooraan op je pagina en kun je op Lezen klikken.

Je wordt doorgestuurd naar het Nieuwsbericht en kunt op het voorgestelde veld klikken om een reactie te plaatsen. Klik op Verzenden als je klaar bent.

Reacties plaatsen via de desktop

Als je bent ingelogd op de webversie van Shiftbase, kun je naar het tabblad Nieuws gaan en je reactie plaatsen in het voorgestelde veld:

🗒️Opmerking: Iedereen van je afdeling kan je reactie zien. Dit is geen privé chat.