Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Free_Basic_Premium Plan

Ben je het wachtwoord van je account vergeten? Of kun je niet meer inloggen? Geen probleem, je kan gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen! Om dit te doen kan je bij het inlogscherm op Wachtwoord vergeten klikken.

Vervolgens moet je dan je e-mail adres invoeren en dan op Verzenden klikken.

Binnen enkele minuten krijg je een e-mail met een link. Door op de link te klikken kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. Als je dit hebt gedaan ben je direct ingelogd.

⚠️ Let op: Je wachtwoord moet ten minste 10 tekens lang zijn, ten minste één cijfer en één speciaal teken bevatten en uit een combinatie van hoofdletters en kleine letters bestaan.

Mocht je vervolgens geen e-mail ontvangen, en de e-mail is niet te vinden in de spam of een andere map, neem dan contact op met je leidinggevende of werkgever. De volgende scenario's kunnen aan de orde zijn:

• Het e-mail adres is gewijzigd in Shiftbase.
  • Het contract in Shiftbase is verlopen.

Bovenstaande situaties kunnen opgelost worden door je werkgever, die kan er dan voor zorgen dat je weer kan inloggen.

Er kan ook een nieuw wachtwoord worden aangevraagd door de beheerder.

Dit kan in het profiel van de medewerker, vink dan verstuur nieuwe inloggegevens aan en klik op opslaan.