Hoe deactiveer ik mijn MFA?

In dit artikel lees je hoe je je MFA kunt deactiveren.

Free_Basic_Premium Plan

Voor medewerkers:

Als je multi-factor authenticatie hebt ingesteld, kun je het token vinden met de authenticatie-app van je keuze. Dit kan bijvoorbeeld Google Authenticator zijn.

Als dit niet werkt, kun je contact opnemen met je supervisor of beheerder en hen vragen de MFA uit te schakelen. Je kunt de MFA niet zelf uitschakelen.

Voor beheerders:

Als je als beheerder de multi-factor authenticatie voor een medewerker wilt deactiveren, ga dan eerst naar de menubalk en selecteer Medewerkers. Klik vervolgens op de naam van de medewerker voor wie je MFA wilt uitschakelen. Aan de rechterkant van het tabblad overzicht zie je een rode knop met het label Schakel MFA uit. Klik hier voor meer informatie over het beheren van accountgegevens.