Employes koppeling

Een koppeling maken met Employes salarisadministratie

downloads.intercomcdn.comio2964110259d53262599278a3c7475c228Premium-2

Koppeling Toevoegen

Om een Employes koppeling toe te voegen ga je binnen Shiftbase naar Instellingen en App center en klik Employes.

Hier kan de koppeling via de groene knop + Voeg een koppeling toe gecreëerd worden.
Een Token dient toegevoegd te worden die verkregen kan worden binnen Employes.

⚠️ Let op: Verstuur je token niet via de e-mail of chat. Voeg het token enkel toe in de daarvoor bestemde plek bij de koppeling. Het token is als een wachtwoord voor privacy gevoelige informatie.

Log in op je Employes Omgeving

Links onderin kan door te klikken op je eigen naam de Persoonlijke gegevens gevonden worden. In dit overzicht kan je een token genereren om toegang te krijgen tot je administraties.

Het token kan vervolgens binnen Shiftbase gebruikt worden. (zie hierboven) Koppel naam, Administratie en E-mailadres voor export berichtgeving kan hier opgegeven worden. Klik vervolgens op Instellen om te koppelen.

Koppeling Instellen

In het volgende overzicht kunnen verschillende koppel tabbladen gevonden worden. Kostenplaatsen, Export employees en Loon/uren componenten.

Binnen de kostenplaatsen koppel je de verschillende afdelingen waar de uren van geëxporteerd moeten worden.

Export employees
tabblad kunnen direct medewerkers gekoppeld worden die van toepassing zijn. Rechts van de medewerker kan de bijbehorende medewerker vanuit Employes gekozen worden.

In het Loon/uren componenten tabblad kunnen looncomponenten en urencomponenten gekoppeld worden.
Looncomponenten vanuit Shiftbase die gebruikt worden kunnen via het dropdown-menu gekozen worden.

Urencomponenten vaste krachten
staan in de linker kolom. Zo koppel hier enkel wat van toepassing is. Vanuit Employes worden de beschikbare urencomponenten in de dropdown getoond. Rechts staan de Urencomponenten uurloners voor de nul uren krachten.

Employes Rapportage

Er is nu een nieuwe rapportage toegevoegd genaamd Employes. Via rapportages kan onderaan een nieuwe Employes rapportage gevonden worden. Selecteer de gewenste periode en de juiste configuratie en druk vervolgens op de groene knop tonen. Wanneer je het eens bent met de uren kunnen de uren geëxporteerd worden door Verstuur naar te klikken. De uren worden nu naar de openstaande verloningsperiode binnen Employes verzonden.

Employes Uren Verwerken

De verzonden uren kunnen binnen Employes gevonden worden in het Dashboard. Kies voor de Volgende verloning.

Door op de knop verloning bijwerken te klikken worden de verzonden uren vanuit Shiftbase verwerkt. De uren staan nu in Employes!

downloads.intercomcdn.comio3102564373de631bf49d894813c69755dHC+-+YouTube+Footer+NLHeb je het antwoord gevonden?