e-UUR koppeling

Premium Plan

Via onze koppeling is het mogelijk om je account te koppelen aan een e-UUR account.
Via deze koppeling kun je dan gemakkelijk je urenbriefjes aanmaken in e-UUR op basis van de urenregistratie in Shiftbase.

Koppeling aanmaken

Om een koppeling in te stellen ga je naar Instellingen > App center > e-UUR. Daar klik je op de groene knop +Voeg een e-UUR koppeling toe. Je krijgt dan het volgende scherm te zien waar je de inloggegevens van je account kunt invullen.

Heb je de gegevens ingevuld dan kun je de koppeling een naam geven en een e-mail adres invullen waar de export berichtgeving heen gaat.
Heb je dat gedaan dan is je koppeling tot stand gebracht en kun je de medewerkers gaan koppelen.

Medewerkers koppelen

Achter de koppeling vind je nu 3 iconen:

• Met het tandwiel kun je de naam en het e-mail adres aanpassen.

• Met de twee pijltjes kun je de medewerkers koppelen.

• Met de prullenbak kun je de koppeling deactiveren. Een gedeactiveerde koppeling kun je later weer activeren.

Klik je op het tweede icoon dan kom je op de pagina om je medewerkers te koppelen. Links heb je alle medewerkers staan die in je e-UUR omgeving een plaatsing hebben. Vervolgens kun je rechts de medewerker in Shiftbase kiezen die bij de medewerker in e-UUR hoort.
Heb je de medewerkers gekoppeld kies je onderaan de pagina voor opslaan.

Gegevens versturen

Om nu de urenbriefjes aan te maken zorg je ervoor dat alle gewerkte uren in Shiftbase zijn goedgekeurd in de urenregistratie.
Je gaat naar het tabblad Rapportages en linksboven, bij de rapportage selectie, selecteer je de optie e-UUR.

Bovenin bij de filter selecteer je de periode die je wilt gaan versturen. Indien je meerdere e-UUR koppelingen hebt geef je aan voor welke koppeling je de uren wil versturen. Je klikt vervolgens op Rapportage aanvragen en krijgt nu een overzicht van de gegevens die verstuurd gaan worden. Daarna klik je op de klop Verstuur naar e-UUR om de gegevens te versturen.