Bulkactie: Wijzig salaris

Wijzig het salaris van meerdere medewerkers

🖥 Ga naar Shiftbase

Met een bulkactie is het mogelijk om een actie uit te voeren voor meerdere medewerkers tegelijk. Dit doe je door in het tabblad Medewerkers de gewenste medewerkers te selecteren en linksboven op de groene knop Bulkacties te klikken.

Met de bulkactie Wijzig salaris is het mogelijk om in één keer voor meerdere medewerkers tegelijk het salaris te wijzigen.

Hier selecteer je de datum per wanneer het salaris moet worden aangepast. Vervolgens kan je onder Nieuw salaris het uurloon per medewerker invoeren. Als je alles hebt ingevuld, kan je linksonder op de groene knop Wijzig klikken om de wijzigingen op te slaan.