Bulkactie: Verstuur nieuwe inloggegevens

In bulk een nieuw wachtwoord sturen

🖥 Ga naar Shiftbase

Met een bulkactie is het mogelijk om een actie uit te voeren voor meerdere medewerkers tegelijk. Dit doe je door in het tabblad Medewerkers de gewenste medewerkers te selecteren en linksboven op de groene knop Bulkacties te klikken.

Als je voor de bulkactie Verstuur nieuwe inloggegevens kiest, worden er nieuwe gegevens verzonden naar alle geselecteerde medewerkers. In het venster controleer je of de juiste medewerkers zijn geselecteerd. Klik vervolgens op Verstuur om de nieuwe gegevens te verzenden.

⚠️ Let op: Wanneer je nieuwe inloggegevens stuurt naar medewerkers die al zijn ingelogd, worden zij automatisch uitgelogd en ontvangen zij een verzoek om een nieuw wachtwoord aan te maken.