Bedrijfsbestanden toevoegen

Het toevoegen van bestanden inzichtelijk voor het gehele bedrijf

🖥 Naar Shiftbase

Het is in Shiftbase mogelijk om bestanden toe te voegen die inzichtelijk zijn voor iedereen. Deze bestanden kunnen de medewerkers dan downloaden en inzien.

Toevoegen bestand

Om het bestand toe te voegen ga je allereerst naar de instellingen. Vervolgens ga je naar het sub-tabblad Bestanden. Klik op de groene knop + Bestand toevoegen om een nieuw bestand toe te voegen.

Zodra je op deze knop hebt geklikt verschijnt er een nieuw scherm. Hier kan je een titel en omschrijving meegeven en het gewenste bestand uploaden. Zodra je dit hebt opgeslagen kunnen alle medewerkers dit inzien.

Medewerkers kunnen dit bestand vervolgens terugvinden door rechtsboven op hun naam te klikken en naar Mijn bestanden te gaan.

Hier zien ze nu ook de geüploade Bedrijfsbestanden staan. Ze kunnen deze bestanden downloaden en inzien door op het download-icoontje te klikken.