Bedrijfsbestanden toevoegen

Het toevoegen van bestanden inzichtelijk voor het gehele bedrijf

Basic_Premium Plan

🖥 Naar Shiftbase

Het is in Shiftbase mogelijk om bestanden toe te voegen die inzichtelijk zijn voor iedereen. Deze bestanden kunnen de medewerkers dan downloaden en inzien.

Toevoegen bestand

Om het bestand toe te voegen ga je naar Nieuws. Vervolgens ga je naar het sub-tabblad Bestanden. Klik op de blauwe knop + Bestand toevoegen om een nieuw bestand toe te voegen.

helpcenter adding files nl

Zodra je op deze knop hebt geklikt verschijnt er een nieuw scherm. Hier kan je een titel en omschrijving meegeven en het gewenste bestand uploaden. Zodra je dit hebt opgeslagen kunnen alle medewerkers dit inzien.

helpcenter adding nl

Medewerkers kunnen dit bestand vervolgens terugvinden door rechtsboven op hun naam te klikken en naar Mijn bestanden te gaan.

helpcenter mijn bestanden

Hier zien ze nu ook de geüploade Bedrijfsbestanden staan. Ze kunnen deze bestanden downloaden en inzien door op het download-icoontje te klikken.

helpcenter bedrijfsregels