Rapportage: Verlofsaldo totalen

Inzicht in de verlofsaldo's van medewerkers

🖥 Ga naar Shiftbase

Met deze rapportage heb je inzicht in de verlofsaldo's van medewerkers binnen Shiftbase voor een bepaalde gewenste periode.

Filters binnen de rapportage

• Datum: De datum waarvan je de gegevens wilt opvragen.

• Team: Het team (of de teams) waarvan je de gegevens wilt opvragen.

• Medewerker: De specifieke medewerker waarvan je de gegevens wilt opvragen.

• Contractafdeling: De contractafdeling(en) waarvan je de gegevens wilt opvragen.

⚠️ Let op: Met deze filter worden alleen medewerkers weergegeven die onder contract staan bij de geselecteerde contractafdeling(en).

• Contracttype: Het contracttype waarvan je de gegevens wilt opvragen.

• Kolommen: De kolommen die je wilt terugzien in de rapportage.
    Standaard zijn deze allemaal geselecteerd, door op het veld te klikken komen twee velden genaamd Uitgezonderd en Geselecteerd tevoorschijn. De kolommen in het linker veld worden niet meegenomen in de rapportage, de kolommen in het rechter veld wel.

Kolommen

• Gebruikers-id: De door Shiftbase bepaalde id van de medewerker.

• Personeelsnummer: Het personeelsnummer van de medewerker.

• Naam: De naam van de medewerker.

• Vakantie Uren: De hoeveelheid vakantie-uren/dagen die een medewerker heeft op de geselecteerde datum.

• Vakantie Waarde: De waarde van de vakantie-uren/dagen van de medewerker op de geselecteerde datum.
    (Mocht je gebruik maken van meerdere verlofsaldo's dan zijn deze kolommen apart beschikbaar.)