NextUP koppeling

In dit artikel lees je hoe je jouw koppeling met NextUp aanvraagt

Premium Plan

In Shiftbase is het mogelijk om een koppeling te maken met NextUp waarmee gegevens kunnen worden uitgewisseld zonder handmatige tussenkomst.

Wat kan deze koppeling voor jou betekenen? Lees hier meer.

Aanvragen van de NextUp koppeling

Het aanvragen van de NextUp koppeling kan gemakkelijk gedaan worden door te gaan naar Instellingen > App center > NextUp

Vervolgens wordt je gevraagd om het volgende formulier in te vullen. Bij Koppel naam kun je de koppeling een naam geven, bijvoorbeeld die van je afdeling:

Als je op Aanvragen klikt, wordt de informatie verzonden naar NextUp en krijg je van hen een API-token, waarmee je Shiftbase kunt koppelen aan NextUp.