Meldingen

Welkom op de meldingen pagina van Shiftbase. We houden je op de hoogte van een update, storing of onderhoud.

We houden je op de hoogte van een update, storing of onderhoud.

Guestplan

Het spijt ons onze gebruikers te moeten mededelen dat onze integratie met Guestplan momenteel niet beschikbaar is. We werken er actief aan om deze situatie op te lossen. Tijdens deze downtime kan het zijn dat de mogelijkheid om gegevens te importeren of exporteren tijdelijk worden beïnvloed. Onze excuses voor het ongemak en we stellen uw geduld op prijs terwijl we eraan werken om de integratie te herstellen. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en voortgang.