Jixbee koppeling

In dit artikel lees je hoe je jouw koppeling met Jixbee aanvraagt.

Premium Plan

In Shiftbase is het mogelijk om een koppeling te maken met Jixbee waarmee gegevens kunnen worden uitgewisseld zonder handmatige tussenkomst.

Wat kan deze koppeling voor je betekenen? Leer hier meer

De Jixbee koppeling aanmaken

Het aanvragen van de Jixbee kan gemakkelijk gedaan worden door te gaan naar Instellingen > App center > Jixbee. De koppeling kan je aanvragen door te klikken op Aanvragen te klikken.

Je wordt dan gevraagd om het volgende formulier in te vullen, onder Koppel naam kun je de koppeling een naam geven, bijvoorbeeld van je afdeling:

Wanneer je op Aanvragen hebt geklikt wordt de informatie ingediend bij Jixbee en zullen zij je van een API token voorzien. Deze kun je gebruiken om Shiftbase aan Jixbee te koppelen.