Ecash Horeca Kassa koppeling

Ecash Horeca Kassa koppeling opvragen

downloads.intercomcdn.comio325181898cf8797e8234f3828c7b40997Starter+-+Premium

Indien je gebruik maakt van het POS systeem Ecash Horeca Kassa kan je ervoor kiezen om een koppeling met je Ecash Horeca Kassa account op te zetten vanuit je account bij ons.

Deze koppeling biedt de volgende functies:

• Importeren van de omzet vanuit Ecash Horeca Kassa naar Shifbase.
  • Importeren van de kloktijden vanuit Ecash Horeca Kassa naar Shiftbase.

Aanvragen Ecash Horeca Kassa koppeling

Het opvragen van de API sleutel kan eenvoudig door te gaan naar Instellingen > App center > Ecash Horeca Kassa. Hier kan je doormiddel van de groene knop + Voeg een Ecash Horeca Kassa koppeling toe de koppeling aanmaken.

Vervolgens kun je de koppeling een naam geven, bijvoorbeeld je bedrijfsnaam.

Nadat je op Opslaan hebt geklikt zie je de volgende informatie:

• Naam: De naam van de koppeling.
  • Software: De naam van de gekoppelde partij.
  • Sleutel: Hier vind je de API sleutel die nodig is om te koppelen met Ecash Horeca Kassa.
  • Aangemaakt: De datum waarop de sleutel is aangevraagd.

Achter deze informatie heb je nog 2 iconen. Een tandwiel icoon en een prullenbak icoon.

• Tandwiel: Hier kun je de naam van de koppeling wijzigen.
  • Prullenbak: Hier kun je de koppeling deactiveren.

Wanneer de koppeling is toegevoegd kun je met de API sleutel in Ecash Horeca Kassa de koppeling volbrengen.

downloads.intercomcdn.comio3167277438ece55ad7dc890e37e281f37HC+-+YouTube+Footer+NL