EasySecure koppeling

In dit artikel kun je lezen hoe je de koppeling met EasySecure kunt aanvragen.

Premium Plan

In Shiftbase is het mogelijk om een koppeling te maken met EasySecure waarmee gegevens kunnen worden uitgewisseld zonder handmatige tussenkomst.

Wat kan deze koppeling voor jou betekenen? Lees hier meer.

Aanmaken van de EasySecure koppeling

Het aanvragen van de EasySecure koppeling kan gemakkelijk gedaan worden door te gaan naar Instellingen > App center > EasySecure. Hier kun je de koppeling aanvragen door te klikken op + Aanvragen.

Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de website van EasySecure waar je gevraagd wordt om het volgende formulier in te vullen:

Wanneer je op Verzenden hebt geklikt wordt deze informatie naar EasySecure verzonden en verzorgen zij de API token voor je. Deze kun je gebruiken om Shiftbase aan EasySecure te koppelen. Zij zullen je ook verder assisteren met het opzetten van de koppeling.