Payroll koppelingen rapportage

Waar kan je de rapportage versturen voor de payroll koppeling?

downloads.intercomcdn.comio3104263780b19da8e2bc90a6d654883e8Premium

Als je een koppeling hebt met een payroll pakket kan je de gewerkte uren gemakkelijk versturen.
Om dit te doen ga je naar in de blauwe balk naar Rapportages en dan links boven naar Koppelingen.

Hier staat de naam van de desbetreffende koppeling. Als je hierop klikt komt er nog een balk tevoorschijn dit keer met de naam die tijdens het instellen aan de koppeling is gegeven. Als je op dit balkje klikt wordt je doorverwezen naar een scherm waar je o.a. de periode kan aangeven. Dit verschilt per koppeling.

Ga voor meer informatie over de payroll koppelingen naar een van de onderstaande artikelen: