Kloklocatie: Geolocatie

Laat medewerkers klokken op bepaalde locaties

🖥 Open in Shiftbase

Door te gaan naar Instellingen > Urenregistratie > Kloklocaties zal je onderstaand scherm zien staan. Aan de linkerkant staan eerder toegevoegde locaties en bovenin kunnen nieuwe locaties worden toegevoegd. Vervolgens verschijnt de locatie in de lijst en kan de afstand ingesteld worden waarbinnen geklokt mag worden.

Op de landkaart kunnen alle kloklocaties worden gevonden.

💡 Tip: Staat een pointer niet op de exacte locatie? Dan kan je de pointer op de kaart verplaatsen om zo de exacte locatie te definiëren en/of de straal aan te passen.