Hoe geef ik beschikbaarheid door?

Free_Basic_Premium PlanAls een medewerker op bepaalde dagen of tijdvakken niet kan werken of juist wel kan werken, kan dit worden aangeven via de Beschikbaarheid. De beschikbaarheid kan zowel in de desktop versie als via mobiele app worden toegevoegd door de medewerker en/of de leidinggevende.

Als je dit via de desktop versie doet ga je naar het tabblad Medewerkers. Hier klik je op een medewerker en ga je naar Rooster. Aan het einde van iedere kalenderregel zie je een blauw vinkje staan. Via dit vinkje kan je de beschikbaarheid aangeven.

In de mobiele app is er in het hoofdmenu een optie Beschikbaarheid, hier kan de beschikbaarheid worden opgegeven.

android_availability-nl

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving

downloads.intercomcdn.comio3167277438ece55ad7dc890e37e281f37HC+-+YouTube+Footer+NLHeb je het antwoord gevonden?