HioPOS koppeling

Instellen van de HioPOS koppeling

Basic_Premium Plan

Indien je gebruikt maakt van het kassasysteem HioPOS kan je ervoor kiezen om een koppeling met je HioPOS account op te zetten vanuit jouw account bij ons.

De omzet wordt iedere 15 minuten vanuit HioPOS geïmporteerd in je account bij ons.

Per vestiging kan je de kassa's koppelen, de omzet van deze kostenplaatsen kunnen binnen Shiftbase gekoppeld worden aan het bijbehorende team.

HioPOS koppeling aanmaken

Een koppeling met HioPOS kan je zelf aanmaken en instellen.
Om deze koppeling in te stellen ga je naar Instellingen > App center > HioPOS.

Vervolgens klik je op de groene knop + Voeg een HioPOS koppeling toe.

Hierna komt er een pop-up scherm naar voren waar je een aantal gegevens in moet vullen.

• Application ID

• Dashboard ID

• Exportation Turnover ID

• Exportation Cost Center ID

• Email

• Wachtwoord

HioPOS koppeling instellen

De aangemaakte koppeling kan ingesteld worden door op het tweede icoon Wijzig koppeling te klikken.

Hier kunnen de kostenplaatsen van HioPOS aan de linkerzijde gekoppeld worden aan de teams van Shiftbase aan de rechterzijde.
Dit kan je doen door middel van een drop-down menu onder teams aan de rechterzijde. Nadat de gewenste kostenplaatsen zijn gekoppeld aan de teams klik je links onderin op de groene knop Opslaan.

De geïmporteerde omzetcijfers vind je vervolgens terug in het Dagboek van de desbetreffende dag in het veld Omzet.

downloads.intercomcdn.comio3102564373de631bf49d894813c69755dHC+-+YouTube+Footer+NLHeb je het antwoord gevonden?