Je kan gemakkelijk reageren op gepubliceerde nieuwsberichten in Shiftbase. Zo kan je bijvoorbeeld laten weten wat je van een geplaatst bericht vindt.

Inhoud

Toegangsrechten

Reactie plaatsen

Toegangsrechten

🖥 Ga naar Shiftbase

Om ervoor te zorgen dat medewerkers reacties kunnen plaatsen en bekijken, dien je medewerkers hiervoor de juiste toegangsrechten te geven.

Reactie plaatsen

Wanneer je een reactie wilt plaatsen op een nieuwsbericht, klik je op het gewenste bericht. Onder het bericht kan je in het tekstvak jouw reactie schrijven en onderin op de groene knop Reactie toevoegen klikken.