Hier kan je rooster-instellingen beheren per afdeling.

• Toon open diensten: Hier kun je aangeven of de functie Open diensten kan worden gebruikt in het rooster per afdeling.

• Toon bezetting: Hier kun je aangeven of de functie Bezetting kan worden gebruikt in het rooster per afdeling.

• Automatisch roosters publiceren: Hier kun je bepalen hoeveel dagen van tevoren het rooster automatisch gepubliceerd wordt. Standaard staat dit ingesteld op 365 dagen, zo kan je de roosters een jaar van tevoren al inzien.

Voor meer informatie over het publiceren van roosters, klik je hier.