In de verlofsaldo totalen rapportage kun je de verlofstanden van je medewerkers snel en gemakkelijk terugvinden.

Filters

De filters die je kunt instellen bij deze rapportage.

• Datum - De datum waarop je de gegevens wilt opvragen.
  • Team - Het team (of meerdere teams) waar je op wilt filteren.
  • Medewerker - Hier kun je één medewerker specifiek selecteren om op te filteren.
  • Contractafdelingen - De contractafdeling (of afdelingen) waarop je wilt filteren. (Let op! Dit is niet hetzelfde als Team, medewerkers kunnen in meerdere teams over verschillende afdelingen voor komen. Medewerkers hebben wel altijd maar één contractafdeling).
  • Contract type - Het contract type waarop je wilt filteren (standaard zijn dit de opties vaste uren of nul uren).
  • Kolommen: Hier kun je de kolommen selecteren die jij wilt inzien in je rapportage. Deze zijn standaard allemaal geselecteerd, door op de filter te klikken zie je twee kolommen Uitgezonderd en Geselecteerd. Wat in de linker kolom (Uitgezonderd) staat wordt niet meegenomen in je rapportage. Wat in de rechter kolom (Geselecteerd) staat wordt wel meegenomen in je rapportage.

Kolommen

Gebruikers id - Toegekend id vanuit het systeem aan de medewerker.

Personeelsnr - Personeelsnummer van de medewerker.

Naam - Naam van de medewerker.

Vakantie Uren - De hoeveelheid vakantie uren die een medewerker heeft op de geselecteerde datum.

Vakantie Waarde - De waarde van de vakantie uren van de medewerker op de geselecteerde datum.

(Mocht je gebruik maken van meerdere verlofsaldo's dan zijn deze kolommen apart beschikbaar.)