Het dashboard is de homepage die wordt geopend als je de app opstart. Bovenaan staat altijd vermeld wat jouw eerstvolgende dienst is die je moet werken.

Totalen deze week

• Het totaal aantal uur dat je de huidige week op het rooster staat.

• Het totaal aantal uur dat er momenteel is geregistreerd. Dit zijn zowel de uren die nog onbeslist zijn of al zijn goedgekeurd.

Inklokken

Wanneer er binnen je bedrijf gebruik wordt gemaakt van klokken met de de mobiele app, kunnen medewerkers dit doen door op de groene knop Inklokken te drukken.
Vervolgens selecteer je een afdeling waar je de uren voor wilt registreren. Standaard wordt het team geselecteerd waar je die dag op het rooster staat.