Afgesloten uren laat zien welke dagen open of gesloten zijn per vestiging.

Filters

• Periode - De periode waarin je de gegevens wilt opvragen.
  • Afdeling - De afdeling (of meerdere afdelingen) waar je op wilt filteren.
  • Status - De status van de urenregistratie. Hier heb je de volgende opties: Beiden, Gesloten en Open.
  • Kolommen - Hier kun je de kolommen selecteren die jij wilt inzien in je rapportage. Deze zijn standaard allemaal geselecteerd, door op de filter te klikken zie je twee kolommen Uitgezonderd en Geselecteerd. Wat in de linker kolom (Uitgezonderd) staat wordt niet meegenomen in je rapportage. Wat in de rechter kolom (Geselecteerd) staat wordt wel meegenomen in je rapportage.

Kolommen

Datum – De datum per afdeling in de urenregistratie.

Vestiging – Naam van de vestiging.

Afdeling – Naam van de afdeling.

Status – Status van de betreffende dag in de urenregistratie.