Beschikbaarheid laat de beschikbaarheid of juist onbeschikbaarheid in het rooster zien met eventueel opgenomen notities.

Filters

• Periode - De periode waarin je de gegevens wilt opvragen.
  • Medewerker - Hier kun je één medewerker specifiek selecteren om op te filteren.
  • Afdeling - De afdeling (of meerdere afdelingen) waar je op wilt filteren.
  • Contractafdelingen - De contractafdeling (of afdelingen) waarop je wilt filteren. (Let op! Dit is niet hetzelfde als Afdeling, medewerkers kunnen in meerdere teams over verschillende afdelingen voor komen. Medewerkers hebben wel altijd maar één contractafdeling).
  • Contract type - Het contract type waarop je wilt filteren (standaard zijn dit de opties vaste uren of nul uren).
  • Status - De status van de beschikbaarheid. Hier heb je de volgende opties: Niet gespecificeerd, De hele dag beschikbaar, Beschikbaar vanaf, De hele dag onbeschikbaar, Onbeschikbaar vanaf.
  • Kolommen - Hier kun je de kolommen selecteren die jij wilt inzien in je rapportage. Deze zijn standaard allemaal geselecteerd, door op de filter te klikken zie je twee kolommen Uitgezonderd en Geselecteerd. Wat in de linker kolom (Uitgezonderd) staat wordt niet meegenomen in je rapportage. Wat in de rechter kolom (Geselecteerd) staat wordt wel meegenomen in je rapportage.

Kolommen

Gebruikers-id - Toegekend id vanuit het systeem aan de medewerker.

Personeelsnr – Personeelsnummer van de medewerker.

Naam – Naam van de medewerker.

Dag – Dag van de week.

Datum – Iedere dag in de aangegeven periode.

Type – Gehele dag beschikbaar / Beschikbaar vanaf / Gehele dag onbeschikbaar / Onbeschikbaar vanaf.

Reden – Eventueel aangegeven reden.

Starttijd – Starttijd van de beschikbaarheid.

Eindtijd – Eindtijd van de beschikbaarheid.