Vanuit hier kan je gemakkelijk nieuwsberichten bekijken, op berichten reageren en nieuwe berichten plaatsen!

Nieuwsbericht bekijken

Op de pagina zie je een overzicht van alle geplaatste nieuwsberichten. Het overzicht toont enkel de eerst regels van het nieuwsbericht. Door op een nieuwsbericht te klikken kun je het gehele nieuwsbericht lezen. Hier kun je ook eventuele documenten bekijken die aan het bericht zijn toegevoegd. Als je reacties mag plaatsen bij een nieuwsbericht kun je dat hier doen rechts onderin op de blauwe knop met de witte plus te drukken.

Nieuwsbericht plaatsen (planner)

Om een nieuw nieuwsbericht toe te voegen kies je op de pagina met het overzicht rechts onderin voor de blauw knop met de witte plus.
Je geeft het bericht een titel, selecteert een afdelingen en vervolgens je bericht.
Door Stuur notificatie aan te vinken ontvangen de medewerkers van de geselecteerde afdelingen een push melding en een e-mail bericht.
Als je alles heeft ingevuld kun je het bericht plaatsen door op de blauwe knop Opslaan te drukken.

⚠️ Let op: In de mobiele app kun je geen bestanden toevoegen aan een nieuwsbericht. Dit kan enkel via de desktop omgeving.