Om gewerkte uren te klokken met een mobiele telefoon kan de app worden gebruikt.

Inklokken

Als je bent ingelogd in de app zie je onderin de groene knop Inklokken. Als je daar op klikt moet je de afdeling kiezen waarvoor je wilt inklokken.
Indien er voor het account is ingesteld dat er alleen op specifieke locaties mag worden ingeklokt let er dan op dat hierbij de tekst GPS locatie is beschikbaar groen is. Is de tekst nog rood wacht dan tot jouw GPS locatie is bepaald. Hierbij is het van belang dat de locatievoorziening aanstaat voor zowel de telefoon als voor de app.

Uitklokken

Als je wilt uitklokken open je de app en klik je in het Dashboard onderin weer op Uitklokken.
De groene balk Inklokken is nu vervangen door de rode balk Uitklokken. Als je klikt op uitklokken krijg je een tweede menu te zien waarop je het team en de gewerkte dienst selecteert. Tevens kun je hier vrije velden en een omschrijving invoeren.