De mobiele app van Shiftbase is ontwikkeld voor iPhone en Android telefoons. Alle functies die je dagelijks in de software gebruikt, zijn altijd en overal beschikbaar op jouw mobiele telefoon. Zowel medewerkers als managers kunnen de app gebruiken. Welke functies te gebruiken zijn is afhankelijk van de toegangsrechten.

Inhoud

Dashboard

Notificaties

Nieuws

Rooster

Urenregistratie

Mijn afwezigheid

Mijn beschikbaarheid

Mijn plus-min

Medewerkers

Dashboard

• Op het dashboard zie je jouw eerstvolgende ingeplande dienst en het totaal aantal geroosterde en geregistreerde diensten voor de huidige week.

• Onderaan de pagina kan je via de groene knop inklokken. Als je bent ingeklokt zie je hier hoelang je momenteel bent ingeklokt.

Lees meer

Notificaties

• Mijn open diensten: Wanneer je bent uitgenodigd voor een open dienst kan je die hier inzien en eventueel accepteren.

• Mijn ruilverzoeken: Al jouw ruilverzoeken zie je hier inclusief de status. Heb je een ruilverzoek ontvangen dan kan je die hier accepteren of afwijzen.

• Totaal: Deze functie is zichtbaar wanneer je aanvragen mag keuren. Bovenaan kan je de afdeling selecteren en voor die afdeling de aanvragen keuren.

Lees meer

Nieuws

• Bekijk geplaatste nieuwsberichten: Als je een bericht selecteert zie je de inhoud en de bijlage als die er is. Als je een reactie wilt plaatsen kan je dat doen door rechts onderin op de blauwe plus-knop te drukken.

Lees meer

Rooster

• Mijn rooster: Bekijk hier je eigen rooster. Bovenaan kan je van maand wisselen. Als je een dienst selecteert zie je meer informatie van die dienst. Wijzigingen kan je toevoegen via de blauwe plus-knop aan het rooster. Wanneer je een dienst bekijkt kan je die via het tandwiel en vervolgens met het potlood wijzigen of met de prullenbak verwijderen.

• Rooster: Hier bekijk je het dagrooster van een afdeling. Druk je op jouw eigen dienst dan zie je de details. Daar kun je ook via het blauwe ruil-icoon een ruilverzoek doen. Als planner heb je hier ook de mogelijkheid om een rooster toe te voegen door op het tandwiel te drukken en vervolgens plus te selecteren.

• Mijn open diensten: In dit overzicht krijg je alle open diensten te zien.

Lees meer

Urenregistratie

• Mijn uren: Hier vind je een weekoverzicht van alle geregistreerde uren. Hier worden alle uren die al zijn geaccordeerd inzichtelijk, eventueel inclusief het bijbehorende uurloon. Als je uren mag toevoegen doe je dat via de blauwe knop.

• Urenregistratie: Bekijk per afdeling en per dag de geregistreerde uren. Als je een dienst selecteert zie je de bijbehorende details. Via de blauwe knop kan je vervolgens de dienst aanpassen. Mag je ook uren goedkeuren, dan vind je die optie onderaan bij status.

• Ingeklokt: Mag je de urenregistratie zien van alle medewerkers, dan krijg je hier een overzicht van alle huidig ingeklokte medewerkers.

Lees meer

Mijn afwezigheid

• Een overzicht van jouw huidige afwezigheden en aanvragen. Via de blauwe knop kan je een nieuwe aanvraag toevoegen. Als je op een aanvraag drukt kan je de details bekijken. Mag je aanvragen keuren, dan doe je dit ook vanuit hier.

Lees meer

Mijn beschikbaarheid

• Hier kan je gemakkelijk per dag jouw beschikbaarheid opgeven.

Lees meer

Mijn plus-min

• Worden er plus/min-uren bijgehouden, dan kan je hier het overzicht bekijken. Dit overzicht wordt weergegeven in weken. Als je een overzicht van de dagen in die week wil zien, klik je op de week die je wilt bekijken.

Lees meer

Medewerkers

• Heb je het recht om medewerkersgegevens in te mogen zien, dan krijg je hier voor de medewerkers op jouw afdeling een kort NAW-overzicht.

• Heb je een managers-functie, dan kan je hier ook een overzicht zien van het rooster, de urenregistratie, de plus/min-uren en de afwezigheid van medewerkers.

Lees meer