Binnen Shiftbase kan je van vrijwel alle beschikbare gegevens een rapportage draaien. Op deze manier kan je gemakkelijk inzicht krijgen in jouw data op het gebied van personeelsplanning, urenregistratie en personeelsadministratie.

Inhoud

Toegangsrechten

Rapportages draaien

Rapportages van koppelingen

Toegangsrechten

🖥 Ga naar Shiftbase

In de toegangsrechten kan je bepalen wie er binnen Shiftbase de rapportages mogen bekijken.

Rapportages draaien

Om een nieuwe rapportage te draaien ga je naar het tabblad Rapportages en voer je de gewenste rapportage uit. Vervolgens kan je deze in Shiftbase bekijken of exporteren naar Excel of een CSV-bestand.

💡 Tip: Alle gegevens voor de verloning van medewerkers zijn terug te vinden in de rapportages Periode-overzicht en Payroll.

Rapportages van koppelingen

Maak je gebruik van een van onze koppelingen met salarispakketten? Dan kan je voor het pakket dat jij gebruikt gemakkelijk de benodigde verloningsgegevens uitdraaien via een daarvoor bestemde rapportage. Op die manier heb je alle data om de medewerkers te kunnen verlonen.