Rooster

Uren

Afwezigheid

Mobiele app

Via deze snel start handleiding leggen wij uit hoe je snel en efficiƫnt van start kunt gaan.

Login

Via je werkgever krijg je per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan Shiftbase. Zo kan je direct je wachtwoord aanmaken en de bijbehorende app installeren. Met het e-mailadres en wachtwoord kan je vervolgens direct inloggen. Wanneer je jouw wachtwoord niet meer weet is dat hier te resetten.

Rooster

Onder mijn rooster bekijk je jouw eigen rooster voor de huidige maand. Rechts bovenin kan je van periode wisselen. Al je diensten zijn hier direct inzichtelijk. Push notificaties brengen je direct op de hoogte indien er wijzigingen zijn. Rechts heb je de kolom beschikbaarheid, indien dit rood is kan je voor de datum de beschikbaarheid niet meer wijzigen. Wanneer dit groen is kan je voor de desbetreffende datum jouw beschikbaarheid nog wijzigen. Lees verder

Uren

Onder mijn uren kan je alle geregistreerde uren inclusief de bijbehorende status inzien. De periode kan je zelf aangeven en op deze manier kan je vlot inzicht krijgen. Lees verder

Afwezigheid

Via het afwezigheid menu kan je direct verlof aanvragen, al jouw huidige aanvragen bekijken en zelfs jouw huidige vakantie uren inzien. Lees verder

Mobiele app

Wij hebben ook een mobiele app waarmee je altijd en overal jouw rooster kan bekijken, vrij kunt vragen en je gewerkte uren kan inzien. Lees verder