Toevoegen bestand

Er kunnen bestanden aan een medewerker worden toegevoegd. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een contract, ID-kaart, rijbewijs of paspoort te bewaren. Rechtsboven via de naam kun je naar het tabblad Mijn bestanden.

Voor bestanden van een andere medewerker kun je, mits je hiervoor de rechten hebt, via het tabblad Medewerkers klikken op de betreffende naam. In het scherm hierna kun je bestanden terugvinden en toevoegen.

Door op Bestand toevoegen te klikken kun je nieuwe bestanden toevoegen.

Hier geef je het bestand een naam en beschrijving. De verloopdatum is de datum waarop het document niet meer geldig is. Denk hierbij aan een rijbewijs dat geldig is tot een bepaalde dag.

Vanuit het systeem kun je via: Instellingen > Berichtgeving > Medewerkers > Verlopen medewerkers bestanden aangeven welke gebruikersgroep hiervan een bericht dient te ontvangen.

Bestand wijzigen

Wanneer je een bestand wilt wijzigen klik je op het potlood achter het bestand. Hier kun je het bestand wijzigen, klik vervolgens op Opslaan.

Verwijderen bestand

Klik rechts van het bestand op de knop prullenbak. Het bestand wordt verwijdert na uw bevestiging.