Stap 3: AFAS rapportage exporteren

Stap 3: Exporteren van Shiftbase naar AFAS Online

Premium Plan

Voor het succesvol opzetten van de koppeling heb ik dit artikel in vier onderdelen opgesplitst. In Stap 3 gaan we de gewerkte uren exporteren via de nieuw verkregen AFAS Online rapportage.

AFAS rapportage

Er is een nieuwe AFAS rapportage beschikbaar gekomen. De rapportage kan via Rapportages en Koppelingen opgeroepen worden. Zo kan er voor worden gekozen om voor Contracten uren en Gewerkte uren apart te verzenden.

• Contract-uren periode, voor alle medewerkers met vaste contract uren.

• Gewerkte uren periode, voor alle medewerkers met nul uur contract.

Gegevens exporteren

Alle gegevens kunnen via de optie Tonen inzichtelijk gemaakt worden en via de groen knop Verstuur naar AFAS Online geëxporteerd worden.

Het E-mailadres voor export berichtgeving wat is opgegeven binnen de koppeling ontvangt de opgevraagde import bestand per e-mail. Het .CSV document kan vervolgens ingelezen worden binnen je AFAS Online omgeving. Door naar stap 4

downloads.intercomcdn.comio302161089d00fb118f99836f1b489174eHC+-+YouTube+Footer+NLHeb je het antwoord gevonden?