Abonnement opzeggen

Hoe je jouw abonnement kan opzeggen

downloads.intercomcdn.comio356380521eb09cb8985f082b1bd6dc3e9Free,+Starter+-+Premium

Mocht je overwegen je abonnement bij ons op te zeggen, dan kun je dat direct in je account doen. We vinden het uiteraard jammer wanneer je hiervoor kiest en je bent natuurlijk van harte welkom mocht je ooit terugkomen.

Annuleren kan door naar Instellingen > Abonnement te gaan. Instellingen vind je via het tandwielpictogram rechtsboven. Vervolgens klik je linksboven op Abonnement. Vervolgens scrol je naar de onderkant van de pagina. Onderaan vind je een knop om je abonnement op te zeggen.

⚠️ Let op: Als je ervoor kiest om je abonnement op te zeggen, gaat dit onmiddellijk in. Hierdoor heb je geen toegang meer tot je gegevens. Zorg ervoor dat je eerst je gegevens hebt geëxporteerd via de rapportages voordat je je abonnement opzegt.

downloads.intercomcdn.comio29446725619f3b987079e8384f11f949cYouTube